Wij zijn er even tussenuit van 26 september tot en met 9 oktober.

Life is too short to drink bad wine

Welkom bij Wijnbistro Calle Gato, de perfecte plek om te genieten van een uitgebreide selectie van de beste wijnen. Of je een kenner bent of gewoon van een goed glas wijn houdt, bij ons vind je altijd iets dat bij je smaak past. We begeleiden je graag bij je keuze. Kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod in een warme en gastvrije ambiance. Proef, geniet en vier de mooie momenten in het leven bij Wijnbistro Calle Gato!

SPANJE

De beste Spaanse Wijnen

Ontdek de rijke en diverse wereld van Spaanse wijnen bij Wijnbistro Calle Gato. Van de volle, robuuste Rioja tot de elegante en frisse Albariño, wij hebben voor ieder wat wils. Onze selectie omvat de beste wijnen uit de bekende wijnstreken van Spanje.

Geniet ook thuis van het beste uit spanje

Lekkere wijn gedronken of iets lekker geproefd in onze wijnbistro? Je kan een selectie van onze wijnen ook aankopen. Ons team helpt je graag op weg. 

FRANKRIJK

Champagne

Ontdek de verfijnde Franse champagne bij Wijnbistro Calle Gato. Geniet van de beste champagnes, van klassieke Brut tot delicate Rose, in een gezellige ambiance. Ons team helpt u graag de perfecte fles te kiezen. Cheers! Op mooie momenten bij Calle Gato!

Bezoek onze wijnbistro

LOCATIE
Kom je met de wagen? Opgelet, de Kerkhofstraat is enkel toegankelijk via de Herentalsesteenweg.
OPENINGSUREN

Donderdag
17:00 – 22:00

Vrijdag, zaterdag en zondag
11:30 – 22:00